miercuri, 12 aprilie 2017

Tehnologia in Educatie











          Filmuletul de mai sus ne trimite cu gandul la tehnologiile foarte avansate din viitor. Acesta ne face sa realizam cat de mult a evoluat lumea,iar odata cu aceasta si tehnologia. Utilizarea tehologiei la orele de curs ,consider ca este foarte avantajoasa atat pentru profesori cat si pentru eveli,deoarece informatiile adresate elevilor vor ramane intr-o baza de date si nu vor fi pierdute niciodata. Un alt avantaj al folosirii tehnologiei la orele de curs este acela ca elevii pot avea acces continu la informatiile de care au nevoie .
        Cu ajutorul acestor tehnologii ,comunicarea v-a fi in continuu intereactiva,atat profesorii cat si elevii pot opta pentru invatarea la distanta accesand diverese sisteme online cum ari fi:forum,retele virtuale ,etc.
       Folosirea tehonologiei informationale reprezinta o posibilitate reala de individualizare a procesului de invatamant bazat pe clase si lectii. Utilizarea noilor tehhnologii creeaza noi posibilitati de instruire a elevilor.  Prin aceste tehnologii apare si posibilitatea realizarii de materiale didactice computerizare,care pot fi grupare in functie de tipurile de tehonologii utilizare si scopurile pe care le realizeaza astfel . Un exemplu ar fi manualele electronice care reprezinta o expunere textuala a materiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu