joi, 13 aprilie 2017

Infografic-Arta in Educatie

                     In textul de mai jos voi interpretara un infografic. In acest infografic este vorba despre arta in educatie.




    Dupa parerea mea infograficul de mai sus sustine arta in educatie,care este foarte importanta pentru tinerii din ziua de astazi. Studentii care studiaza arta sunt de 4 ori mai cunoscuti in realizarile academice,decat cei care nu studiaza arta.
   Programele de arta sunt obligatorii in tarile care au cele mai mari rezultate la matematica ,ca de exemplu:Ungaria,Japonia si Olanda.
    Dupa parerea mea arta are un rol foarte important in educarea tinerilor. Prin arta oamenii invata sa-si exprime sentimentele .Putem da ca exemplu pictura,in functie de desenul pe care il realizam ne putem schimba starea de spirit. 
     In infograficul de mai sus este mentionat faptul ca a fost realizat un studiu asupra creierului care arata ca muzica iti dezvolta capacitatea de a calcula si de a-ti dezvolta capacitatile in matematica.
     Tot un studiu care este mentionat in acest infografic ,demonstreaza faptul ca arta te ajuta sa-ti dezvolti creativitatea si capacitatea de a fi sociabil.  Studentii care studiaza arta sunt de 3 ori mai prezenti la scoala decat cei care nu studiaza .
     O alta informatie pe care doresc sa o mentionez din infograficul ales de mine este aceea ca arta este mai putin finantata decat stiinta sau alte domenii. Exista organizatii care motiveaza tinerii sa se implice in modificari sociale prin anumite campanii.
      In concluzie ,putem afirma faptul ca arta in educatie este destul de importanta ,in viata tinerilor ,deoarece acestia isi dezvolta anumite capacitati ,care le sunt de folos .



    BIBLIOGRAFIE:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu