sâmbătă, 27 mai 2017

APLICATII PENTRU EDUCATIE

                   

   
                                       Aplicatia Google Classroom





                    Google Classroom este o aplicatie pentru educatie construita de Google impreuna cu profesorii pentru a-i ajuta sa economiseasca timp,sa predea lectiie foarte usor si sa faciliteze comunicarea si colaborarea cu elevii atat in timpul orelor cat si in afara acestora
                  Aplicatia pentru educatie Google Classroom este un serviciu gratuit pentru profesorii si elevii din orice scoala  si este inclusa in pachetul de aplicatii Google pentru educatie. 

                Aplicatia Google Classroom ofera aceeasi functionalitate precum versiunea web a acestui serviciu gratuit oferit de Google elevilor si studentilor. Astfel,elevii vor putea trimite in timp real temele catre profesori.

              Prin acest serviciu profesorii vor putea inregistra,pentru fiecare elev in parte ,observatii,notele ,teme stabilite sau orice altta nota de comunicare cu acestia.Classroom este practic o platforma de comunicare interioara ,intre profesori elevi si parinti ,care pot verifica astfel activitatea copiilor. 

             Serviciul a fost gandit cu scopul de a-i ajuta pe profesori sa se organizeze mai eficient si sa mentina monitorizarea cat mai acurata a datelor referitoare la elevi. Google Classroom promite sa nu difuzeze nici un fel de materiale publicitare si sa mentina un nivel ridicat de confidentialitate prin nefolosirea datelor persoanale ale utilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu